Ali Tekinsoy Ortaokulu

Vizyon: Uluslararası standartlarda, bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle sadece Elbistanı’mızın değil ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken; onları anadilinde başarılı, birden fazla yabancı dilde yetkin, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş, teknolojiye ayak uydurabilen, bilgili, becerili ve özgüven sahibi, ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, araştırıcı, üretici, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmektir. Okulumuzun kalite politikası: Millî eğitim sistemimizin ilke ve amaçları doğrultusunda çağdaş, evrensel, laik ve bilimsel eğitim sunmak, bu eğitimin sürekliliğini ve gelişimini güvence altına almak, öğrenci, veli ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak, kurumumuzun işlevini, güvenilirliğini ve saygınlığını artırmaktır.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA:08.30 - BİTİŞ:14.20
Isınma: KALORİFER (KÖMÜR)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03444132055

WEB - https://alitekinsoy.meb.k12.tr

Adres - GÜNEŞLİ MAH. İNÖNÜ CAD. ALI TEKINSOY ORTAOKULU BLOK NO 21A İÇ KAPI NO 1 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İLÇE MERKEZİNDE HER TÜRLÜ ULAŞIM KOLAYLIĞI VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇENİN MERKEZİ KONUMUNDA, İNÖNÜ CADDESİ İŞ BANKASI ARKASINDADIR.