6. Sınıf Öğrencilerimiz Farklı İl ve Ülkelerdeki Arkadaşlarıyla İkinci Kez Buluştu

eTwinning projemiz 'Let's Ask Europe' kapsamındaki Aralık ayı yarışması 3 Ocak 2021'de yapıldı.

06.01.2021 405

Kurucusu olduğumuz projemizde Türkiye'den üç, İspanya ve Romanyadan birer okul yer alıyor.
Projemiz öğrencilerimizin sene başında seçtikleri 12 konu ile ilgili araştırma yaparak yazılar hazırlaması, farklı araçlar kullanarak blog sitemizde sergilemesi, akranlarıyla bilgi, beceri, kültür ve düşüncelerini paylaşmasını amaçlıyor. Görev bilinci ve işbirliği kültürünü pekiştirmek, güvenli ve doğru internet kullanımını özendirmek de amaçlarımız arasında.

Aralık ayı temalarına uygun paylaşılan gönderilere dayalı hazırlanan dörder soruluk beş tur halinde yapılan yarışmada öğrencilerimiz bu ay birinci oldu.

Projemize katkı sunan veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yarışmanın tamamı:

2 Aralık 2020'de yapılan yarışmayı bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Blog: https://askeu.wordpress.com

Üyeler: