"Ali Tekinsoy Ortaokulu'nun Altı Yılı" Yayımlandı...

Kurumumuzun son altı yılda Ulusal ve Uluslararası alanlarda kazandığı başarılar derlenmesiyle oluşan "Ali Tekinsoy Ortaokulu'nun Altı Yılı" başlığıyla 2016-2022 yıllarını kapsayan video bültenimiz yayımlandı.

21.03.2022 729

Okul Müdürümüz Ahmet ARSLAN'ın değerlendirmesiyle başlayan video başarılarımızı özetliyor.

 

Okul Müdürümüz Ahmet ARSLAN açılış yazısında "Son altı yılda gerçekleştirilen etkinlikleri ve başarılarımızı derlediğimiz bu çalışma bize geçmişte öğrenci, öğretmen ve velilerimizin gayretleriyle elde ettiğimiz başarıları hatırlatırken, hedeflediğimiz başarılar için atmamız gereken adımları da gösterdi.

İçinde bulunduğumuz dönemin kırılganlığına rağmen, öğretmen ve öğrencilerimizin geçmişte elde ettiğimiz akademik, sportif ve sosyal alandaki başarıları ileri taşıma gayreti ve çalışkanlığı kurumuzun geleceği adına bizi ümitlendiriyor.

Üç yıldır gelenek haline getirdiğimiz okul kitabımızın dördüncüsünü bu yıl da 7 ülkeden 11 okulun katılımı ile baskıya hazır hale getirmenin heyecanı içindeyiz.

Gerçekleştirdiğimiz TÜBİTAK projeleri ve STEM çalışmaları ile öğrencilerimize 21. yüzyıl becerilerini kazandırmayı amaçlıyoruz.

2021 yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'müz öncülüğünde başladığımız Erasmus + projesi 135.835,00 Euro bütçe ile hibelendirildi ve önümüzdeki aylarda seçtiğimiz Avrupa ülkesine hareketlilik gerçekleştireceğiz.

2019-2021 arasında yaptığımız çalışmalarla kurumumuzun sağlık, eğitim ve güvenlik alanlarında Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, eTwinning Okulu, eTwinning Ulusal/Avrupa Kalite Etiketleri ve Safety Label gibi önemli etiket ve belgelerini kurumumuza kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.

Başarılarımızın, öğrencilerimize ilham olmasını diliyor, emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum."

Videoya Youtube ve Facebook sayfamız üzerinden ulaşabilirsniz.

https://youtu.be/MYTkcrn1UO4