Stories of Lights in the Sky 3 yayımlandı

Stories of Lights in the Sky 3 yayımlandı

17.05.2022 250

 "Stories of Lights in the Sky 3(Gökyüzündeki Işıkların Öyküsü 3)" kitabı Google Play Store üzerinde yayımladı ve baskısı yapıldı. Geniş katılımla yazılan 7 dilde 3 kısa öykünün yer aldığı kitabımızda öykülerin ana dillerinin yanısıra İngilizce çevirilerine de yer verildi. Kitap Yusuf ÖZCAN ve Helena LOURENÇO tarafından yürütülen "Chasing Stories" eTwinning projesinin ürünü olarak yayımlandı. Bu yıl İrlanda, Portekiz, İspanya, Hırvatistan, İtalyave Türkiye'den 11 öğretmenin mentörlüğünde öğrencilerin yazdığı 3  ortak öykü İngilizce çevirileri ile Okul Müdürümüz Ahmet Arslan editörlüğünde kitaplaştırıldı. Google Play Store üzerinden geçen hafta yayımlanan "Stories of Lights in the Sky-3 (Gökyüzündeki Işıkların Öyküsü-3)" kitabımız şimdiye kadar 200 üzerinde indirmeye ulaştı. 

 

http://meb.ai/KOC14g

eKitap sürümünü yukarıdaki bağlantıdan indirerek kitabın duyulmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Okul Müdürümüz Sayın Ahmet Arslan'ın kitapta yayımlanan önsözü:

"Projemizde öykü yazımı etkinliklerini kullanarak dil dostu bir ortam yaratmayı amaçlıyoruz. Proje boyunca öğrencilerimizin ve ortak öğretmenlerimizin görüşlerini ön planda tutarak ilerledik. Bu proje, „The Multilingual Book" ve „Write for the Multilingual Book" başlıklı önceki projelerimiz temel alınarak kurgulandı.

Karışık okul takımları kurgusal metinlerin tasarımını birlikte yaptılar ve öykülerdeki karakterleri, zamanı ve önemli olayları kurguladıktan sonra yazmaya başladılar. Öyküleri yazarken ana dillerini ve ortak dili kullandılar, bütün etkinlikler İngilizce olarak gerçekleştirildi.

Takım üyeleri öykü atölyesini ziyaret ettiğinde birkaç satır yazdılar. Ayrıca, öyküleri gözden geçirmek ve bunlarla ilgili geri bildirim vermek için video konferanslar da gerçekleştirdik.

Projemize katkı sunan öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederim."

Google Play'deki kitaplarımız:

https://play.google.com/store/books/author?id=ahmet+arslan

17-05-2022

 

 

 

 

 

 

 

Not: Kitap ücretsizdir. IOS ( iPhone) cihazlarda kitaba ulaşmak için Google Play Kitaplar uygulaması kurulmalıdır. Detaylar için;